Ambitie Ontwikkelaar (Java – C#.Net - Testen – Microsoft 365 – Business consultancy)

Jouw rol:

Jouw focus ligt op leuk werk met leuke mensen onder je eigen voorwaarden. We maken daar met elkaar bewuste keuzes in. Ambieer je een andere rol, een volgende stap, zoek je meer ruimte voor jouw ambitie en kan je die in je huidige baan niet kwijt? Daarin kunnen wij het verschil maken. Kortom, kom bij ons jouw ambitie ontwikkelen!

Cavero is een unieke werkomgeving met veel vrijheid en verantwoordelijkheid, waarbij jouw focus ligt op “wederkerigheid” en “verschilligheid”. Teamspelers die onbevangen zijn (wij-mentaliteit) en zichzelf en hun collega’s blijven uitdagen en uitvinden. Je bent wat je omgeving vindt dat je bent. Alleen dan halen we het beste in elkaar naar boven. 

Aan jou de opdracht om de potentie uit jezelf en Cavero te halen. Die andere rol waar je al tijden over nadenkt of die je ambieert, of de verdieping of verbreding die je zoekt en die maar niet gefaciliteerd wordt. Weg van de onverschilligheid en de gebaande paden. Weg van die omgeving waar je al veel te lang bent blijven plakken. Tijd voor regie op jouw omgeving. Dat is waarvoor collega’s naar Cavero zijn gekomen. Waar ze wél de ruimte vinden. Soms best even wennen dat dingen wél kunnen.

En dat allemaal vanuit het meest duurzame en toonaangevende ecosysteem voor kenniswerkers in de hele Metropoolregio Rotterdam-Den Haag, De Loods in Rijswijk (ZH).  Weg van de onverschillige, algemene en vaak troosteloze werkomgevingen. Een werkomgeving waar ontmoeten, verbinden en samenwerken centraal staat. Een plek waar ambities werkelijkheid worden.
Cavero is een onafhankelijk, toonaangevend, zichtbaar, groeiend en winstgevend consultancy bedrijf. Als een van weinige nog echt autonome IT-consultancy’ s in Nederland zoeken wij versterking van ons team. Wij zoeken jouw hulp bij de realisatie van ons  “Field of Dreams”.  

Natuurlijk heb je een relevante vooropleiding en ervaring in de ICT en begrijp je de complexiteit van de digitale transformatie waar onze klanten voor staan. Maar het is vooral jouw onbevangenheid en plezier in je werk dat maakt dat we gezamenlijk de ambities van onze klanten waarmaken. Dat is wederkerigheid. Inhoudelijk komt het dan altijd wel goed. Je neemt het voortouw en hebt het lef om soms tegen de stroom van de buitenwereld in, op een constructieve manier, te doen wat nodig is om het gewenste resultaat te boeken. Je legt makkelijk contact en bent zelfkritisch op de progressie die je maakt, zowel in sociale zin als op resultaat. 

Wat we verder nog bieden?

 • Geen baan, maar een belevenis;
 • Oneindige ruimte voor verbreding en/of verdieping;
 • Persoonlijke ontwikkeling, wat kan ik anders doen waardoor het de volgende keer wel lukt. Je doet aan zelfreflectie en bent positief kritisch;
 • Een wederkerige, verschillige, platte en open bedrijfscultuur.
 • Geen verzuiling;
 • We streven een betere balans na. Diverse sporten en andere activiteiten met collega’s tijdens de werkdag vanuit De Loods;
 • Uiteraard een uitstekend salaris met dito secundaire voorwaarden die constant vatbaar zijn voor input en verbetering;
 • Collega’s staan centraal, hun ambitie is het vertrekpunt. Onze klanten begrijpen dat.

Wie ben jij?

 • Je bent leuk, onbevangen, wederkerig, een “wij” en niet een “ik”
 • Je komt boven drijven op kwaliteit door wat je mét en vóór anderen doet. Dat wordt altijd gezien en gewaardeerd;
 • Je signaleert verbetering en neemt initiatief voor de beoogde verandering. 

Over Cavero
Cavero is ruim 13 jaar jong en één van de weinige, nog zelfstandige, digitale transformatieagency‘s in Nederland. Met vijf competenties (C#.Net, Java, (Automated) Testing, Microsoft 365 en Business Consultancy) vormt Cavero een one-stop-shop voor de digitale transformatie van haar klanten. Met inmiddels ruim 45 collega’s bedienen wij de Top 500 bedrijven en instellingen van Nederland.

Ecosysteem De Loods
Cavero is onderdeel van het meest duurzame en inspirerende ecosysteem voor kenniswerkers van de gehele Metropoolregio Rotterdam/Den Haag. Met inmiddels ruim 30 mede-Loodsen en 350 zakelijke evenementen staat elkaar versterken en samenwerken centraal. Rightsizing-kantoorruimtes, flexplekken en high-end vergader- en eventruimtes. De Loods heeft het allemaal.

Hebben wij je interesse gewekt? Gun ons een uurtje van jouw tijd, kom langs, laat je inspireren en laten we kijken hoe wij elkaars ambities kunnen realiseren! Neem contact op via werkenbij@cavero.nl of bel met Selma van Hooidonk via 085-1142611

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Let op, mocht dit wel gebeuren dan verleent u ons het recht om vrijblijvend gebruik te maken van de toegestuurde gegevens.

Meer weten? 

Selma van Hooidonk

Vraag het Selma van Hooidonk (Enabler)
Of solliciteer onderaan de pagina!

Bel 085-114 26 11

Mail je vraag

 

De vacatures bij Cavero:

Ambitie ontwikkelaar

Agile Consultant

Java Developer

Test Consultant

C#.NET Developer

Office 365/Adoptie Consultant

Solution Architect

Enabler / COO / CIO

 

Direct solliciteren

Matyar Shadman
Matyar Shadman
.NET Developer Cavero betekent voor mij persoonlijke aandacht voor collega's en klanten, no nonsense!
Marco van Stijn
Marco van Stijn
Test Automation Consultant Bij Cavero werk ik aan inspirerende projecten en bij elke nieuwe opdracht zoeken we samen naar kansen die mijn groei stimuleren. Samen streven we naar mijn professionele ontwikkeling en succes!
Bouke Bergsma
Bouke Bergsma
Java Developer en Scrum Master Cavero = maatwerk
Sibren Bouman
Sibren Bouman
Consultant developer & trainer Vanaf het eerste moment dat ik bij Cavero binnenstapte, voelde ik mezelf erg welkom en gewaardeerd. Niet alleen door de enablers, maar ook door de collega's. Samen met Cavero ben ik me aan het ontwikkelen en kijken we samen naar leuke opdrachten.