C#.NET Developer

Jouw rol:

Als C#.NET developer ga je aan de slag met complexe software ontwikkeltrajecten. Je hebt nauw overleg met de klant over de requirements en bent in staat om vanuit een functioneel ontwerp een technisch ontwerp op te leveren. Dit ontwerp richt zich op nieuwe omgevingen en het integreren van systemen. Vervolgens bouw je in samenwerking met het Agile/Scrum team de technische oplossing. Indien relevant draag je ook bij aan het onderhoud en de uitbreiding van bestaande functionaliteiten.

Jouw profiel:

 • Je hebt een relevante HBO of WO opleiding of je bent bereid om deze alsnog op kosten van Cavero te behalen.
 • Je wordt enthousiast van complexe software ontwikkeltrajecten.
 • Je bent in staat om vanuit een functioneel ontwerp een technisch ontwerp op te leveren en samen met het Agile/Scrum team de technische oplossing te bouwen.
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en je woont in Nederland.

We kunnen hieronder een lijst aan exotische tools en technieken uitbraken zoals .NET, Core, C#, SQL, TFS, Git, Jira, spinnend op Azure. We zien er veel liever naar uit om je te verwelkomen bij Cavero!

Voldoe je niet 100% aan bovenstaand profiel maar is dit wel de baan waar je ambities liggen? Ook dan kijken we er naar uit om je te verwelkomen bij Cavero!

Wij:

 • Geven jou geen baan, maar een carrière en een ontwikkelpad
 • Garanderen jou opdrachten waar jij happy van wordt en waarin je voldoende uitdaging hebt. Willen meerdere klanten jou als consultant voor hun organisatie? Dan kies jij zelf welke opdracht bij jou past.
 • Blijven constant met jou in gesprek. Dus geen jaarlijkse functioneringsgesprekken of afvinklijstjes als verplicht nummer. Daarom kennen wij je naam. En jou 🙂
 • Spreken onze waardering uit. Naar jou en naar ieder ander.
 • Beloven je transparantie en openheid.
 • Maken graag de afspraak met jou dat wij je ondersteunen met investeren in jezelf met opleidingen en trainingen.
 • Bieden jou direct een contract voor onbepaalde tijd met uitstekende arbeidsvoorwaarden op maat.
 • Verstrekken je alles wat bij consultancy hoort: auto, laptop, mobiel, etc… We gaan voor een volledig elektrisch wagenpark.
 • Vragen een 40-urige werkweek van je, waarbij de balans tussen werk en privé heel goed in de gaten wordt gehouden.
 • Gepassioneerde vakidioten als collega’s.
 • Memorabele uitjes.
 • Zijn gevestigd in een nieuw opgezet, waanzinnig, over-the-top, über-hip, episch ecosysteem in Rijswijk; De Loods. Hier werk je niet alleen; hier ontspan je, hier maak je kennis met mede-Loodsen, hier leer je. Als je dat wil. Het is aan jou.

Kom langs

Gun ons een uurtje van je tijd, kom op zijn minst een bak koffie drinken, lunch een keer mee, of speel een potje pool, sluit aan op een van de borrels en ervaar wat we voor jou in beweging kunnen zetten!

 

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Let op, mocht dit wel gebeuren dan verleent u ons het recht om vrijblijvend gebruik te maken van de toegestuurde gegevens.

Meer weten? 

Vraag het Bart van den Berg (Enabler) 
Of solliciteer onderaan de pagina!

Bel 085-114 26 10

Mail je vraag

 

De vacatures bij Cavero:

Agile Consultant

Java Developer

Test Consultant

C#.NET Developer

Office 365/Adoptie Consultant

Solution Architect

Sales Enabler

 

Ronald Blauw, Test Consultant bij Cavero

Direct solliciteren

Sibren Bouman
Sibren Bouman
Consultant developer & trainer Vanaf het eerste moment dat ik bij Cavero binnenstapte, voelde ik mezelf erg welkom en gewaardeerd. Niet alleen door de enablers, maar ook door de collega's. Samen met Cavero ben ik me aan het ontwikkelen en kijken we samen naar leuke opdrachten.
Bouke Bergsma
Bouke Bergsma
Java Developer en Scrum Master Cavero = maatwerk
Marco van Stijn
Marco van Stijn
Test Automation Consultant Bij Cavero werk ik aan inspirerende projecten en bij elke nieuwe opdracht zoeken we samen naar kansen die mijn groei stimuleren. Samen streven we naar mijn professionele ontwikkeling en succes!
Matyar Shadman
Matyar Shadman
.NET Developer Cavero betekent voor mij persoonlijke aandacht voor collega's en klanten, no nonsense!