Enabler/Chief Operation Officer/Chief Information Officer

Jouw rol:

Een unieke functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid, waarbij jouw focus ligt op “getting things done”. Aan jou de opdracht om Cavero zowel intern als extern klaar te maken voor de volgende groeifase binnen een van de meest duurzame en toongevende ecosystemen voor kenniswerkers in de hele
Metropoolregio Rotterdam/Den Haag: De Loods (Rijswijk, ZH)

Je begrijpt de complexiteit van de digitale transformatie waar onze klanten voor staan en ziet de kansen en uitdagingen om onze dienstverlening daar nog beter op af te stemmen. Je acquireert actief en onderhoudt de huidige keten waar we een lange en wederkerige exclusieve relatie mee hebben.

Cavero is een toonaangevend, zichtbaar, groeiend en winstgevend consultancybedrijf. Als één van de weinige, nog écht autonome, IT-consultancybedrijven in Nederland zoeken wij versterking van ons team. Wij zoeken jouw hulp bij de realisatie van onze  ‘field of dreams’. We zoeken iemand die onbevangen is en op een natuurlijke manier regisseert en constant op zoek is naar een verhoging van de kwaliteit en uitbreiding van onze dienstverlening. Anderen noemen deze rol CIO of COO, bij ons ben je Enabler. Met de belofte dat je wel de vrijheid en ruimte krijgt om het team te sturen en dingen echt gedaan te krijgen. 

Veel afwisseling dus. Het team realiseert letterlijk mogelijkheden voor onze klanten en ruim 45 collega’s. De focus ligt op de ambitie van de collega’s, waarbij we zoveel mogelijk maatwerk proberen te bieden.

Je neemt het voortouw en hebt het lef om soms tegen de stroom van de buitenwereld in, op een constructieve manier, te doen wat nodig is om het gewenste resultaat te boeken. Je legt makkelijk contact en bent zelfkritisch op de progressie die je maakt, zowel in sociale zin als op resultaat.

 Wat bieden wij?

·       Geen baan, maar een belevenis;

·       De mogelijkheid om in jezelf te investeren;

·       Wij stimuleren en faciliteren persoonlijke ontwikkeling;

·       Een uitstekend salaris met dito secundaire voorwaarden;

·       Een zeer flexibele en open bedrijfscultuur;

·       Sporten met collega’s in de pauzes;

·       Betrokken en gezellige werksfeer in een platte organisatie!

Jij:

·       Hebt een relevante HBO- of WO opleiding;

·       Hebt ervaring in een soortgelijke rol, of bent in staat om een mooie volgende stap te zetten;

·       Je bent onbevangen, zelfkritisch en hebt de ambitie om dat altijd te blijven.

Over Cavero
Cavero is ruim 13 jaar jong en één van de weinige, nog zelfstandige, digitale transformatieagency‘s in Nederland. Met vijf competenties (.Net, Java, (Automated) Testing, Microsoft 365 en Business Consultancy) vormt Cavero een one-stop-shop voor de digitale transformatie van haar klanten. Met inmiddels ruim 45 collega’s bedienen wij de Top 500 bedrijven en instellingen van Nederland.

Ecosysteem De Loods
Cavero is onderdeel van het meest duurzame en inspirerende ecosysteem voor kenniswerkers van de gehele Metropoolregio Rotterdam/Den Haag. Met inmiddels ruim 30 mede-Loodsen en 350 zakelijke evenementen staat elkaar versterken en samenwerken centraal. Rightsizing-kantoorruimtes, flexplekken en high-end vergader- en eventruimtes. De Loods heeft het allemaal.

Hebben wij je interesse gewekt? Gun ons een uurtje van jouw tijd, kom langs en laat je inspireren en laten we kijken hoe wij elkaar in beweging kunnen krijgen! Neem contact op via werkenbij@cavero.nl of bel met Selma van Hooidonk via 085-1142611

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Let op, mocht dit wel gebeuren dan verleent u ons het recht om vrijblijvend gebruik te maken van de toegestuurde gegevens.

Meer weten? 

Selma van Hooidonk

Vraag het Selma van Hooidonk (Enabler)
Of solliciteer onderaan de pagina!

Bel 085-114 26 11

Mail je vraag

 

De vacatures bij Cavero:

Ambitie ontwikkelaar

Agile Consultant

Java Developer

Test Consultant

C#.NET Developer

Microsoft 365/Adoptie Consultant

Solution Architect

Enabler / COO / CIO

 

Direct solliciteren

Sibren Bouman
Sibren Bouman
Consultant developer & trainer Vanaf het eerste moment dat ik bij Cavero binnenstapte, voelde ik mezelf erg welkom en gewaardeerd. Niet alleen door de enablers, maar ook door de collega's. Samen met Cavero ben ik me aan het ontwikkelen en kijken we samen naar leuke opdrachten.
Marco van Stijn
Marco van Stijn
Test Automation Consultant Bij Cavero werk ik aan inspirerende projecten en bij elke nieuwe opdracht zoeken we samen naar kansen die mijn groei stimuleren. Samen streven we naar mijn professionele ontwikkeling en succes!
Bouke Bergsma
Bouke Bergsma
Java Developer en Scrum Master Cavero = maatwerk
Matyar Shadman
Matyar Shadman
.NET Developer Cavero betekent voor mij persoonlijke aandacht voor collega's en klanten, no nonsense!