Microsoft 365 Consultant/Adoptie Consultant

Jouw rol:

Door de diversiteit aan klantuitdagingen is geen Microsoft 365 traject hetzelfde. De ene Caveriaan ondersteunt besluitvormers van een onderwijsinstelling bij organisatieveranderingen en een ander verzorgt workshops voor stafmedewerkers van een zakelijke dienstverlener.

Als Microsoft 365 Consultant help je onze klanten bij het afstemmen van de diverse onderdelen van dit platform op de specifieke klantwensen en behoeften. Als consultant breng je dit nauwkeurig in kaart, neem je de klantorganisatie mee in je voorstellen en kun je de klant overtuigen en aan de hand meenemen om de productiviteit in de samenwerking tussen de gebruikers en organisatieonderdelen te verbeteren.

Jouw profiel:

 • Je beschikt over een relevante HBO of WO opleiding of je bent bereid om die alsnog op kosten van Cavero te behalen.
 • Je hebt relevante certificeringen gerelateerd aan Microsoft of Scrum/Agile en gedegen kennis van M365.
 • Je bent in staat om didactische en communicatieve vaardigheden te etaleren. Op deze basis weet je de geesten en harten van mensen te veroveren en waarde aan te brengen in de klantsituatie door zichtbare- en meetbare resultaten.
 • Jij bent de consultant die zowel individueel als in groepsverband kan werken.
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en je woont in Nederland.

Voldoe je niet 100% aan bovenstaand profiel maar is dit wel de baan waar je ambities liggen? Ook dan kijken we er naar uit om je te verwelkomen bij Cavero!

Wij:

 • Geven jou geen baan, maar een carrière en een ontwikkelpad
 • Garanderen jou opdrachten waar jij happy van wordt en waarin je voldoende uitdaging hebt. Willen meerdere klanten jou als consultant voor hun organisatie? Dan kies jij zelf welke opdracht bij jou past.
 • Blijven constant met jou in gesprek. Dus geen jaarlijkse functioneringsgesprekken of afvinklijstjes als verplicht nummer. Daarom kennen wij je naam. En jou 🙂
 • Spreken onze waardering uit. Naar jou en naar ieder ander.
 • Beloven je transparantie en openheid.
 • Maken graag de afspraak met jou dat wij je ondersteunen met investeren in jezelf met opleidingen en trainingen.
 • Bieden jou direct een contract voor onbepaalde tijd met uitstekende arbeidsvoorwaarden op maat.
 • Verstrekken je alles wat bij consultancy hoort: auto, laptop, mobiel, etc… We gaan voor een volledig elektrisch wagenpark.
 • Vragen een 40-urige werkweek van je, waarbij de balans tussen werk en privé heel goed in de gaten wordt gehouden.
 • Gepassioneerde vakidioten als collega’s.
 • Memorabele uitjes.
 • Zijn gevestigd in een nieuw opgezet, waanzinnig, over-the-top, über-hip, episch ecosysteem in Rijswijk; De Loods. Hier werk je niet alleen; hier ontspan je, hier maak je kennis met mede-Loodsen, hier leer je. Als je dat wil. Het is aan jou.

Kom langs

Gun ons een uurtje van je tijd, kom op zijn minst een bak koffie drinken, lunch een keer mee, of speel een potje pool, sluit aan op een van de borrels en ervaar wat we voor jou in beweging kunnen zetten!

 

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Let op, mocht dit wel gebeuren dan verleent u ons het recht om vrijblijvend gebruik te maken van de toegestuurde gegevens.

Meer weten? 

Vraag het Selma van Hooidonk (Enabler)
Of solliciteer onderaan de pagina!

Bel 085-114 26 10

Mail je vraag

 

De vacatures bij Cavero:

Ambitie ontwikkelaar

Agile Consultant

Java Developer

Test Consultant

C#.NET Developer

Microsoft 365/Adoptie Consultant

Solution Architect

Enabler / COO / CIO

 

Direct solliciteren

Bouke Bergsma
Bouke Bergsma
Java Developer en Scrum Master Cavero = maatwerk
Matyar Shadman
Matyar Shadman
.NET Developer Cavero betekent voor mij persoonlijke aandacht voor collega's en klanten, no nonsense!
Marco van Stijn
Marco van Stijn
Test Automation Consultant Bij Cavero werk ik aan inspirerende projecten en bij elke nieuwe opdracht zoeken we samen naar kansen die mijn groei stimuleren. Samen streven we naar mijn professionele ontwikkeling en succes!
Sibren Bouman
Sibren Bouman
Consultant developer & trainer Vanaf het eerste moment dat ik bij Cavero binnenstapte, voelde ik mezelf erg welkom en gewaardeerd. Niet alleen door de enablers, maar ook door de collega's. Samen met Cavero ben ik me aan het ontwikkelen en kijken we samen naar leuke opdrachten.