Ontmoet de Caverianen

Wat ik fijn vind aan het werken bij Cavero is het sociale aspect: Als collega´s hebben we het gezellig met elkaar, bereiken we het beste resultaat en zijn we trots op elkaar. Er is geen wedijver onder de collega’s, maar wel een drive om verder te komen en beter te worden. Iedereen heeft zijn sterke kanten en de kanten die soms minder prettig ervaren worden, daar zijn we blij mee en trots op! Het voelt als familie. Zeker wanneer we in de Loods zijn en iedereen aan de lunchtafel zit, waardoor het familiegevoel versterkt wordt: aan je collega vragen of hij/zij de boter even door wil geven. Heerlijk!

Ronald Wolvers, Business Consultant

 

Ronald Wolvers 1 Min 150X150
Nilson Min 150X150
Bij Cavero heb ik het gevoel dat ik niet een nummer ben. Ik word gezien als een persoon.

Nilson Xavier da Luz, .NET Developer

Bij Cavero verkopen we geen succesformules; we helpen je de jouwe te ontdekken! Of je nou een klant of een collega bent, een match met Cavero werkt via het hoofd en het hart. Laten we samen bouwen.

Bouke Bergsma, Java Developer en Scrummaster

 

Bouke Bergsma Min 150X150

 

 

 

 

Peter 2 Min 150X150 (1)
De dynamiek binnen Cavero motiveert en stimuleert! Cavero biedt de mogelijk om als persoon te opereren en niet als nummer. Hierdoor is het mogelijk om een grotere impact te maken en veel controle te hebben over je eigen ontwikkeling. De woorden persoonlijk, transparant, wederkerigheid, duidelijk, eerlijk en gezellig, geven een mooie samenvatting van het werken bij Cavero. Naast de goede persoonlijke begeleiding op het zakelijke vlak, besteedt Cavero veel aandacht aan de persoonlijke ‘touch’.

Peter Kettenis, Microsoft 365 Consultant

Waarom ik voor Cavero heb gekozen? Ik heb gekozen voor mijzelf, en dat kan ik zijn bij Cavero! Maatwerk voor mij als mens, voor mijn opdrachten, voor mijn collegae, oprechte interesse in elkaar. Samenwerken bij professionele uitdagingen, certificeringen en persoonlijke ontwikkeling is een vanzelfsprekendheid en dat kan ik doen in De Loods, een kantoorpand wat daarvoor is ontworpen.

Phaedra Weusten, Adoptie- en Verander Consultant

 

Cavero Alyssa Van Heyst Fotografie 7 Min 150X150 (1)
Dennis Min 150X150
De persoonlijke insteek, geen nummer zijn, met elkaar verder komen, maximale reistijd voor een opdracht. Een opdracht in lijn met je opleidingsdoelen/interesses.

Dennis van Herk, .NET Developer

Met de uitdaging van het starten bij Cavero in Coronatijd en ondanks dat je elkaar nu haast niet fysiek kan ontmoeten, word je opgenomen in de organisatie en voelt het als thuiskomen. Ik hou van kleinere organisaties waar de lijntjes kort zijn en dat zijn ze. Bij Cavero hebben de collega's ervoor gezorgd dat ik kon starten op een passende opdracht. Helaas, borrelen we nu via Teams, maar ik kijk ernaar uit om mijn enthousiaste collega’s in het ‘echt’ te ontmoeten.

Piet de Jong, Business Consultant

 

Piet Min 150X150
Zana 1 Min 150X150
Bij Cavero heerst een ‘wij mentaliteit’ met positieve vibes. Zelfsturend en vol creativiteit bouw ik nu iets langer dan een jaar, samen mee met al mijn collega’s. Het onmogelijke mogelijk maken voor onze collega’s, klanten en relaties. Het vinden van mijn mojo is zeker gelukt, op naar nog meer euforische momenten!

Zana van Hoven-Bagaric, Enabler