Open Sollicitatie

Wil je graag voor Cavero aan de slag? Zijn er momenteel geen vacatures waarop jouw profiel aansluit? Het kan heel goed zijn dat wij je toch graag verwelkomen als collega. Stuur je motivatie en CV aan Zana onderaan de pagina. Wij kijken er naar uit kennis met je te maken en je te verwelkomen bij Cavero in De Loods!

Wij:

 • Geven jou geen baan, maar een carrière en een ontwikkelpad
 • Garanderen jou opdrachten waar jij happy van wordt en waarin je voldoende uitdaging hebt. Willen meerdere klanten jou als consultant voor hun organisatie? Dan kies jij zelf welke opdracht bij jou past.
 • Blijven constant met jou in gesprek. Dus geen jaarlijkse functioneringsgesprekken of afvinklijstjes als verplicht nummer. Daarom kennen wij je naam. En jou 🙂
 • Spreken onze waardering uit. Naar jou en naar ieder ander.
 • Beloven je transparantie en openheid.
 • Maken graag de afspraak met jou dat wij je ondersteunen met investeren in jezelf met opleidingen en trainingen.
 • Bieden jou direct een contract voor onbepaalde tijd met uitstekende arbeidsvoorwaarden op maat.
 • Verstrekken je alles wat bij consultancy hoort: auto, laptop, mobiel, etc… We gaan voor een volledig elektrisch wagenpark.
 • Vragen een 40-urige werkweek van je, waarbij de balans tussen werk en privé heel goed in de gaten wordt gehouden.
 • Gepassioneerde vakidioten als collega’s.
 • Memorabele uitjes.
 • Zijn gevestigd in een nieuw opgezet, waanzinnig, over-the-top, über-hip, episch ecosysteem in Rijswijk; De Loods. Hier werk je niet alleen; hier ontspan je, hier maak je kennis met mede-Loodsen, hier leer je. Als je dat wil. Het is aan jou.

Kom langs

Gun ons een uurtje van je tijd, kom op zijn minst een bak koffie drinken, lunch een keer mee, of speel een potje pool, sluit aan op een van de borrels en ervaar wat we voor jou in beweging kunnen zetten!

 

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Let op, mocht dit wel gebeuren dan verleent u ons het recht om vrijblijvend gebruik te maken van de toegestuurde gegevens.

Meer weten? 

Cavero Enabler Zana Bagaric

Vraag het Zana Bagaric - van Hoven (Enabler)
Of solliciteer onderaan de pagina!

Bel 085-114 26 10

Mail je vraag

 

De vacatures bij Cavero:

Agile Consultant

Java Developer

Test Consultant

C#.NET Developer

Office 365/Adoptie Consultant

Solution Architect

Sales Enabler

 

Direct solliciteren

Marco van Stijn
Marco van Stijn
Test Automation Consultant Bij Cavero werk ik aan inspirerende projecten en bij elke nieuwe opdracht zoeken we samen naar kansen die mijn groei stimuleren. Samen streven we naar mijn professionele ontwikkeling en succes!
Sibren Bouman
Sibren Bouman
Consultant developer & trainer Vanaf het eerste moment dat ik bij Cavero binnenstapte, voelde ik mezelf erg welkom en gewaardeerd. Niet alleen door de enablers, maar ook door de collega's. Samen met Cavero ben ik me aan het ontwikkelen en kijken we samen naar leuke opdrachten.
Matyar Shadman
Matyar Shadman
.NET Developer Cavero betekent voor mij persoonlijke aandacht voor collega's en klanten, no nonsense!
Bouke Bergsma
Bouke Bergsma
Java Developer en Scrum Master Cavero = maatwerk